“Queens fashion”: vergeet je korting niet, dankzij de VIP Summer Days!

“Queens fashion”: vergeet je korting niet, dankzij de VIP Summer Days!

Op 6 mei was ik aanwezig in de Queens Hasselt, op een VIP Summer Day. Wat houdt dat precies in? Shoppen met een glaasje cava (of fruitsap) in de hand en tussendoor wat hartigs of zoets snoepen. Wat wil je nog meer? Shopte je voor een bepaald minimum bedrag, dan kreeg je ook een leuke goodie bag mee naar huis.

Kleine reminder voor vandaag: de korting die je toen kreeg in Hasselt is geldig tot eind juni. Nog 10 dagen dus!

Mijn outfit

Tijdens de VIP Summer Day kocht ik een kleedje van Ichi. Een merk dat me tot nu toe nog onbekend was. Het kleedje kostte € 60 maar is nu helaas niet meer verkrijgbaar. Althans toch niet in België. Een variant hierop heb ik wel gevonden via de webshop van “Bubbleroom“.

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Hoewel ik dagelijks in de zon zou kunnen liggen, ben ik echt een herfsttype. Groen, bruin en oker zijn mijn type kleuren en dat vond ik ook interessant aan het maken van deze foto’s. Ik zie mezelf verdwijnen in het groen van het bos en da’s wel typisch mij. Ik ben graag in de natuur.

Accessoires

Mijn oorbellen lijken wel vlinders te zijn, maar ze zijn uiteraard niet van echte vlinders gemaakt. Ik heb ze vrij impulsief uit Thailand meegebracht maar ze blijken dus perfect bij mijn groen kleedje te passen. Win-win!

Queens, Ichi green dress, Hasselt

De handtas? Is uiteraard de handtas die ik van Queens gekregen heb als goodie bag. Hij is heerlijk groot, en ideaal om tijdens het weekend te gebruiken op het strand. Met nog een extra zak sleuren? Ik doe het niet meer.

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Queens, Ichi green dress, Hasselt

Dank je wel Queens en tot binnenkort. Van zo’n korting kan ik alleen maar profiteren!
Wil je zelf ook een shoot van jouw outfit? Contacteer me dan.


Praktisch: adres
Queens
Botermarkt 7
3500 Hasselt
Andere beschikbare merken: Vero Moda, Only, Parfois, Pieces, Vila, …Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.